Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Στ' αζήτηταΙσοπεδωμένη, κοιτούσε απ’ το παράθυρο, ενός υπογείου άθλιου κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, το δρόμο και των περαστικών τα βήματα τα βιαστικά. Σε λίγο θα έμπαινε στο δωμάτιό της ο (12ος ή μήπως ο 30ος;) πελάτης, ο αριθμός της ήταν πια από καιρό αδιάφορος. Από 'δω η Ρενάτα από την Μολδαβία, το καλύτερο κορίτσι μας. Θα σε ικανοποιήσει πλήρως, θα του έλεγε η τσατσά. Θα ριχνόταν πάνω της, θα την πήδαγε, μαζί με τη βρώμικη ανάσα του θα της έφτυνε σάλια και προστυχόλογα, θα της ζητούσε όσα ποθούσε η αρρωστημένη του ψυχή. “Κύριοι ευυπόληπτοι”, παντρεμένοι, επαίτες και μέθυσοι, αλήτες, ψευτόμαγκες και τσόλια, κοπρολάγνοι, αστυνομικοί, δικαστές και ιερείς. Των πελατών ο κατάλογος ατέλειωτος.

Βγαίνει από τα σωθικά της μια κραυγή υπόκωφη, σπηλαιώδης, ανατριχιαστική. Από τις φλέβες της κατακόκκινο αίμα βγαίνει που γεμίζει πάτωμα και τοίχους. Ό,τι απέμεινε απ’ αυτήν ένα μικρό μονόστηλο: Αλλοδαπή, θύμα trafficking, πόρνη σε μπορντέλο της οδού Φυλής, αυτοκτόνησε με ξυραφάκι. Ερευνώνται τα αίτια. Προς το παρόν, έως ότου βρεθεί κάποιος οικείος, το πτώμα φυλάσσεται σε ψυγείο του νεκροτομείου. Μέχρι τώρα δεν την αναζήτησε κανείς.5 σχόλια :

 1. Αυτό πια, που σε τέτοιες περιπτώσεις ερευνώνται τα αίτια, με ξεπερνάει...
  Λες και θέλει πολύ μυαλό, για να καταλάβει κανείς τα αίτια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένας κόμπος έσφιξε την ανάσα μου. Μια κολασμένη πραγματικότητα που "ακμάζει" δίπλα μας. Μια κοινωνία υποκριτών και φαρισαίων που τη μέρα κυνηγάει μάγισσες στην πυρά και τη νύχτα βυσσοδομεί στο κορμί τους.
  Και από δίπλα οι ταγοί του νόμου. Ανάλγητοι, περίχαροι που απαλλάχτηκαν από ένα ακόμα βάρος. Αφού το έχουν πρώτα ξεσκίσει ποικιλοτρόπως.
  Κοινωνία ώρα μηδέν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το τραγικό και δυστυχές πως είναι πραγματικό γεγονός.. Μακάρι να ταν κάποιου η φαντασία κι όχι η ζωή..

  ΑπάντησηΔιαγραφή